Objevte novou kolekci OXYLADY – elegance, styl a praktičnost na každém kroku!

Máme pro vás novinku, která rozzáří váš podzim – zbrusu nová kolekce OXYLADY právě dorazila a je připravena zaujmout každou moderní ženu! Tři jedinečné barvy, tři různé styly, a to vše s jediným cílem – být dokonalým společníkem pro každou příležitost. Seznamte se s barvami Leather Milano, Marble a Velvet Green – elegantními, trendy a hlavně praktickými kousky, které si zamilujete.

Leather Milano – Luxus na dosah

Hledáte něco, co kombinuje eleganci s praktičností? Leather Milano je tou pravou volbou! Imitace kůže v luxusním provedení vám dodá šmrnc a zároveň splní všechna vaše očekávání – ať už jde o elegantní batoh na pracovní schůzku, nebo stylovou peněženku, která nezůstane bez povšimnutí.

milano_kompozice

Marble – Design, který zaujme na první pohled

S kolekcí Marble vnesete do svého každodenního života dotek moderního umění. Mramorový vzor je ikonický, nadčasový a vždy v módě. Ať už hledáte kosmetickou taštičku do kabelky nebo peněženku, s kolekcí Marble budete vždy krok napřed.

marble_kompozice

Velvet Green – Jemnost, kterou si zamilujete

Toužíte po něčem opravdu výjimečném? Velvet Green přináší luxus sametu ve spojení s praktickými detaily. Tato kolekce je ideální pro ženy, které ocení sofistikovaný styl, ať už se vydávají na pracovní cestu, nebo si užívají den ve městě.

velevt green_kompozice

Proč si zamilovat OXYLADY?

Kolekce OXYLADY není jen o designu, ale i o funkčnosti. Tyto doplňky jsou vytvořeny s ohledem na vaše každodenní potřeby – dostatek prostoru, odolné materiály a krásné zpracování, které zajistí, že budete vždy vypadat skvěle. Ať už potřebujete praktickou kosmetickou tašku na cesty, nebo stylový batoh, který vás doprovodí do práce i na kávu s kamarádkou, OXYLADY má vše!

🎁 Tip na dárek – Vánoce se blíží a s doplňky OXYLADY určitě nešlápnete vedle. Potěšte své blízké luxusními, ale dostupnými dárky, které udělají radost každé ženě.

Nečekejte – nové doplňky OXYLADY jsou tady, připravené stát se součástí vašeho života. 💖

Prohlédněte si celou kolekci zde: www.oxybag.cz/modni-doplnky-oxylady