Naše láhve úspěšně prošly nezávislým testem a jsou zdravotně nezávadné

blog láhve testy

V dnešní době, kdy je stále více produktů pod drobnohledem kvůli jejich zdravotní nezávadnosti, je pro nás prioritou zajistit, aby naše výrobky splňovaly ty nejpřísnější standardy. S hrdostí oznamujeme, že naše láhve úspěšně prošly nezávislými testy a byly potvrzeny jako zdravotně nezávadné.

Proč je to důležité?

Mnoho lahví na pití, které jsou dostupné na trhu, bohužel stále obsahuje škodlivé chemikálie. Tyto látky mohou mít negativní dopad na naše zdraví, zvláště při dlouhodobém používání. 

Výsledky nezávislých testů

Odborníci zkoumali 39 různých lahví z několika zemí, analyzovali 36 chemikálií běžně se vyskytujících v plastech a zjistili, že ve více než polovině zkoumaných lahví je přítomno škodlivé změkčovadlo DiBP, které se při pití dostává do organismu. Používání látky DiBP bylo v EU omezeno kvůli zdravotním komplikacím, které může způsobit.  

Zatímco mnoho jiných lahví na trhu může při mytí v myčce uvolňovat škodlivé látky, naše láhve jsou navrženy tak, aby odolaly těmto podmínkám a zůstaly naprosto bezpečné. Více o testu naleznete zde.

Kvalita je pro nás na prvním místě!

Naše láhve jsou vyrobeny z kvalitního, zdravotně nezávadného materiálu a neobsahují BPA ani ftaláty. Materiál je zároveň odolný vůči zápachům a plísním. Láhve umožňují jednoduchou údržbu a mytí v myčce, takže si můžete být jisti, že zůstávají čisté a bezpečné pro každodenní použití.

Vaše zdraví je pro nás nejdůležitější a jsme rádi, že vám můžeme nabídnout produkty, které k němu přispívají. 💙

 

Vybavte svou rodinu kvalitními lahvemi Oxybag na výlety i do školy: